Programma najaar 2020 mèt loopclinic door Greg van Hest!

De warme, zeg maar hete zomer, is weer voorbij en we gaan het najaar weer tegemoet. Voor een loper in de regel beter loopweer. Ik heb geprobeerd het programma weer gevarieerd te maken waarbij wij goed geluisterd hebben naar jullie reacties na afloop van een training. Reacties zoals “deze training was pittig maar wel lekker” of “hieraan heb ik echt en voldaan gevoel overgehouden”.

Ook heb ik rekening gehouden met trainingen die een behoorlijke bijdrage leveren aan de cardiorespiratoire conditie (VO2 Max). Lopers binnen de groep met een horloge die dit kunnen aflezen raadpleegde ik hierover en uiteraard kan ik dat ook aflezen op mijn eigen horloge. Dus al bij al weer een gevarieerd programma wat een positieve bijdrage kan leveren aan de conditie en het plezier. Blijf komen met jullie reacties zoals je ziet doen Erik en ik daar ook wat mee.

Ik wil jullie nogmaals attenderen op de loopclinic gegeven door Greg van Hest op zondag 20 september. Het zou natuurlijk mooi zijn als er een hoge opkomst is die dag.

De datum van de Warandeloop is wel ingevuld maar of deze doorgaat is maar de vraag. Het zou natuurlijk mooi zijn als dat weer zou kunnen. Tot die tijd wil Erik en ik jullie nog wel vragen zoveel als mogelijk de Covid-19 regels te respecteren en hanteren.

Wij zien weer uit naar het nieuwe seizoen en hopelijk jullie ook, en het zou mooi zijn als de geblesseerde lopers weer snel kunnen terugkeren bij de groep.

Leon Sparidaens