Overwinteren in de Reeshof

Elke zondagochtend verzamelen we in de Oude Warande voor onze hardloop trainingen.

Ook op woensdagavond doen we dat, zolang het licht genoeg is. Zo van september tot april is het toch te donker in de Warande. In die periode wijken we dan ook uit naar een locatie die verlicht is.

Lang hebben we in de omgeving van het Tweestedenziekenhuis (toen nog Mariaziekenhuis) gelopen, de laatste jaren in de Blaak. Helemaal tevreden waren we daar toch ook niet allemaal. Reden om naar een andere locatie te gaan uitkijken.

Omdat veel van onze leden uit de Reeshof komen en daar genoeg mogelijkheden zijn voor een gevarieerde training gaan we het komend seizoen daar de woensdagavonden trainen. Hoe dat gaat bevallen gaan we zien: we zullen op deze plek daar binnenkort verslag van doen!

De Reeshof is een wijk waar veel hardlopers gespot kunnen worden. Dat de wijk een hart voor hardlopen heeft is ook wel gebleken tijdens de Marathon in mei toen de lopers toegejuicht werden door de bewoners. De verwachting is dan ook dat wij ons daar ook wel thuis gaan voelen. En wie weet, sluiten hardlopers uit de wijk zich wel bij ons aan. Zij zijn welkom.

Zodra de avonden weer lang genoeg zijn, gaan we natuurlijk wel weer lekker terug naar  de Warande!