Lopen in tijden van Corona: hoe doet Leon dat?

Afgelopen zondag een duurloopje gedaan. Het was mooi weer en ik wilde een deel van de route lopen waar ik nog nooit gelopen had. Het gebied De Mast wordt doorkruist door een fietspad en dat zou een deel van mijn gaan route worden. Vol goede moed gestart niet wetende wat uiteindelijk mijn afstand zou gaan worden maar dat het meer dan 10km zou zijn dat had ik wel ingeschat.

Bij de oversteek aan de Dongenseweg (bij de Hornbach) kwam ik Nathalie van Berkel tegen die ook bezig was met een duurloopje. Zwaai zwaai maar niet stoppen want dat is zonde.

Het was lekker lopen op het fietspad tussen de bomen. Daarna de kortste route naar huis om te gaan genieten van een lekker ontbijtje. Uiteindelijk 12km gelopen dus weer goed bezig geweest vond ik zelf. Komende week weer een intervalletje zo houd ik mijn conditie op peil.

Maar goed, hardlopen blijft leuk maar liever in groepsverband dan alleen dus ik kijk er naar uit om weer gezamenlijk kunnen trainen.