Het seizoen begint weer!

De laatste stuiptrekkingen van de zomer kunnen niet maskeren dat het najaar er aankomt. De avonden worden langer, we zien al paddestoelen, regenbuien..

En dan is daar het trainingsprogramma voor de laatste maanden van het jaar 2017.

Nog een keer op woensdag in de Warande en daarna wordt het daarvoor te donker: we gaan op de woensdagavonden in de Blaak trainen ( “want daar brandt nog licht…”). Dat wordt weer wennen…

Op 29 oktober begint de wintertijd en raakt onze biologische klok ongetwijfeld weer van slag.

Eind november is er de Warandeloop of uhhh …. Safariloop? Beekse Bergenloop? Enfin, wij trainen op die dag gewoon lekker in de Warande.

En dan staat er aan het eind van het programma al de datum van de Nieuwjaarsreceptie.

Kortom het wordt weer bijna tijd om eens in de kast te kijken waar warme tight, fluorjack, handschoenen, muts, dikkere sokken en wat lichtgevende bandjes ook al weer liggen: de winter komt eraan…

Gelukkig hebben onze trainers een mooi programma gemaakt met weer veel variatie, waarbij alle mogelijkheden die de Warande en de Blaak en omgeving te bieden hebben aan bod komen. De moeite waard dus om te komen, weer of geen weer!

En ook de steun en gezelligheid van onze medelopers zorgen voor genoeg warmte om naar de training te komen. Soms is lopen in de regen of in de kou geen prettig vooruitzicht, maar als je toch gekomen bent ga je eigenlijk altijd weer met een voldaan gevoel naar huis. Kortom: voldoende garantie voor een geslaagde training!